Τραυματίστηκε έξω από το Κίεβο ο Ζελένσκι: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το όχημά του

Τραυματίστηκε έξω από το Κίεβο ο Ζελένσκι: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το όχημά του

Το αυτοκίνητο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Κίεβο - Ποια τα νεότερα για την υγεία του

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Κίεβο την Τετάρτη, λίγες μόλις ώρες μετά τις αναφορές για χτύπημα στη λιμουζίνα του Πούτιν.

Σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου του Ουκρανού προέδρου, Σέρχι Νικιφόροφ, ο Ζελένσκι εξετάστηκε από γιατρό, ενώ δεν διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός του.

Στο Κίεβο, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του προέδρου της Ουκρανίας και οχήματα της συνοδείας του. Οι γιατροί που συνόδευαν τον αρχηγό του κράτους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο. Ο πρόεδρος εξετάστηκε από γιατρό, δεν διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, ανέφερε στην ανάρτησή του.

 

Λίγο μετά την αναφορά για το τροχαίο, το γραφείο του Ουκρανού προέδρου έστειλε κανονικά  το βίντεο της καθημερινής νυχτερινής ομιλίας του.

Επέστρεψα από το Χάρκοβο, από τις περιοχές που απελευθερώθηκαν. Από σήμερα, σχεδόν ολόκληρη η περιοχή είναι κατεχόμενη. Ήταν μια πρωτοφανής κίνηση των πολεμιστών μας - Οι Ουκρανοί πάλι κατάφεραν να κάνουν αυτό που πολλοί θεωρούσαν αδύνατο. Μόνο την πρώτη μέρα ενεργών δράσεων, τα στρατεύματά μας προχώρησαν 19 χιλιόμετρα. Σε πέντε μέρες μαχών πέρασαν 110 χιλιόμετρα, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συνολικά έχουν ανακαταληφθεί σχεδόν 400 οικισμοί. 150 χιλιάδες Ουκρανοί που παρέμειναν σε αυτή την επικράτεια τώρα νιώθουν ξανά τι είναι ασφαλής και επέστρεψαν στην κανονική ζωή τους...

#ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΖΕΛΕΝΣΚΙ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/juQL75z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη