Τέλος ο Μανωλάς από τον Ολυμπιακό

eurokinissi

Ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Sharjah FC από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν σταματάνε, καθώς ο Κώστας Μανωλάς πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του μιας και θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρήκε μεγάλο συμβόλαιο στην Sharjah FC και φεύγει από τον Ολυμπιακό, εννέα μήνες μετά την επιστροφή του στον Πειραιά, όπου αγωνίστηκε συνολικά 20 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μανωλάς το καλοκαίρι του 2014 (με τον Μίτσελ προπονητή) είχε πουληθεί στην Ρόμα έναντι 15.000.000 ευρώ. Οκτώ χρόνια μετά και μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Μίτσελ από τους «ερυθρόλευκους» αποδέχτηκε την πρόταση από την Sharjah FC και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι και στα ΗΑΕ.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν Ολυμπιακός και Μανωλάς έλυσαν κοινή συναινέση το συμβόλαιό του ή οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν και λεφτά στα ταμεία τους από την Sharjah FC.

 

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΚΩΣΤΑΣ_ΜΑΝΩΛΑΣ #ΗΝΩΜΕΝΑ_ΑΡΑΒΙΚΑ_ΕΜΙΡΑΤΑ #ΝΤΟΥΜΠΑΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Lu58HF6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη