ΠΑΣ Λαμία: Η προπόνηση της Πέμπτης ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών


Η προπόνηση της Πέμπτης 15/9

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης, συνεχίστηκε την Πέμπτη 15/9 η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου 17/9 με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών, στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Πριν την προπόνηση ο προπονητής Gianluca Festa και οι συνεργάτες του έδειξαν βίντεο με στιγμιότυπα της ομάδας του Περιστερίου και στη συνέχεια πέρασαν από τη θεωρία στην πράξη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις επιθετικής λειτουργίας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Romanic και Καραμάνος.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη