Έκρηξη κλοπών σε καταστήματα, αρπάζουν από πατατάκια και μπισκότα μέχρι κολόνιες και βρεφικές πάνες (βίντεο)

Έκρηξη κλοπών σε καταστήματα, αρπάζουν από πατατάκια και μπισκότα μέχρι κολόνιες και βρεφικές πάνες (βίντεο)

Aύξηση κλοπών σε τρόφιμα και καλλυντικά παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με καταγγελίες καταστηματαρχών.

Υπεύθυνοι σε σούπερ μάρκετ στην Αθήνα και την Πάτρα κάνουν λόγο για αύξηση των κλοπών σε τρόφιμα και καλλυντικά.

Σε μίνι μάρκετ μπαίνουν συνήθως στο στόχαστρο πατατάκια και μπισκότα ενώ στα μεγάλα σούπερ μάρκετ από αλλαντικά και ζυμαρικά μέχρι κολόνιες και βρεφικές πάνες.

Οι υπεύθυνοι θεωρούν πως πίσω από την εκτόξευση των σχετικών κλοπών κρύβεται και η ακρίβεια που χτυπάει όλο και περισσότερους με το πέρασμα των χρόνου.

Οι δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις μπαίνουν στο κατάστημα και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κρύψουν κάτω από τα ρούχα τους, αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Οι περισσότερες κλοπές καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων, με τους ιδιοκτήτες να βλέπουν τα πλάνα και να καταλαβαίνουν τη μεθοδολογία τους.

Οι κλοπές τροφίμων είναι για πολλά καταστήματα ένα ισχυρότατο πλήγμα με τους υπεύθυνους να φοβούνται για χειρότερες καταστάσεις τους μήνες του χειμώνα που ακολουθούν.

Είναι χαρακτηριστικά όσα είπε on camera υπεύθυνος σούπερ μάρκετ, περιγράφοντας στιγμές και σκηνές των τελευταίων ημερών που του προκάλεσαν αίσθηση.

Ο Βασίλης Πλιάτσικας, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ αναφέρει στο Mega: «Το πιστοποιώ και το προσυπογράφω κι εγώ. Πάρα πολλοί άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των τάξεων έρχονται και κλέβουν μικροπράγματα».

 

#ΚΛΟΠΕΣ #ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ #ΣΟΥΠΕΡ_ΜΑΡΚΕΤ #ΑΚΡΙΒΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FDrNvxh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη