-->

Μετρό: Κανονικά όλα τα δρομολόγια την Κυριακή, ποιοι σταθμοί «κλείνουν» τη Δευτέρα και γιατί

Μετρό: Κανονικά όλα τα δρομολόγια την Κυριακή, ποιοι σταθμοί «κλείνουν» τη Δευτέρα και γιατί

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή τα δρομολόγια της Κυριακής στο Μετρό, καθώς «άλλαξε» η μέρα που θα μείνουν κλειστοί τρεις σταθμοί.

Πιο αναλυτικά, η ΣΤΑΣΥ είχε ανακοινώσει αλλαγές στα δρομολόγια για αύριο, Κυριακή 18/9, όμως με νέα ανακοίνωσή της ενημέρωσε το επιβατικό κοινό, πως τροποποιείται η ημερομηνία διεξαγωγής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Γραμμή 3 του Μετρό.

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» θα παραμείνουν κλειστοί την ερχόμενη Δευτέρα 19/09/2022 και όχι την Κυριακή 18/09/2022, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά. 

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

#ΜΕΤΡΟ #ΣΤΑΘΜΟΙ_ΜΕΤΡΟ #ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0C198P6
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->