Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία Ειρήνη Παπά

eurokinissi

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στη σπουδαία Ειρήνη Παπά το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Χιλιομόδι Κορινθίας, τόπο καταγωγής της και εκεί όπου έζησε η διεθνής ηθοποιός τα τελευταία της χρόνια.

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό, Ειρήνη Παπά, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (14/9) σε ηλικία 96 ετών.

Η ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Χιλιομόδι Κορινθίας, τόπο όπου έζησε η διεθνής ηθοποιός τα τελευταία της χρόνια.

«Θέλω να θυμάμαι πάντοτε ότι είμαι από το Χιλιομόδι», είχε δηλώσει η ίδια στην ΕΡΤ αφού είχε γεννηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου του 1926 στο Χιλιομόδι Κορινθίας ως Ειρήνη Λελέκου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στις 12:00 ενώ η οικογένειά της είχε παρακαλέσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για τη στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Η Ειρήνη Παπά θα ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού, δίπλα στους γονείς της. Τα ανίψια της αγαπημένης ηθοποιού, Μανούσος Μανουσάκης και Αίας Μανθόπουλος, ήταν φανερά συγκινημένοι, ενώ το «ύστατε χαίρε» είπαν πλήθος κόσμου, αλλά και επωνύμων.

#ΕΙΡΗΝΗ_ΠΑΠΑ #ΕΙΡΗΝΗ_ΠΑΠΠΑ #ΚΗΔΕΙΑ #ΚΟΡΙΝΘΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tVeG53p
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη