Έρευνες για μετανάστες ανοιχτά της Λέρου, επέβαιναν σε φουσκωτό

Έρευνες για μετανάστες ανοιχτά της Λέρου, επέβαιναν σε φουσκωτό

Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων μεταναστών βορειοανατολικά της Λέρου - Εντοπίστηκαν σε παραλία του νησιού σώοι 49 άνθρωποι

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Λέρου, για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων μεταναστών που επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καταστράφηκε κατά την προσέγγιση του σε παραλία του νησιού.

Στη συγκεκριμένη περιοχή εντοπίστηκαν ήδη σώοι από το Λιμενικό Σώμα 49 μετανάστες, ενώ κατά δήλωσή τους, στο σκάφος που φέρεται να είχε ξεκινήσει από την Τουρκία, επέβαιναν συνολικά 55 άτομα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των 6 αγνοούμενων μεταναστών διεξάγονται υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συμμετέχουν ένα πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ένα ναυαγοσωστικό, ένα αεροσκάφος της frontex και στελέχη του Λιμενικού Σώματος από ξηράς.

#ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ #ΔΙΑΣΩΣΗ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ #ΛΕΡΟΣ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ_ΣΩΜΑ #ΦΟΥΣΚΩΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AblOeGg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη