Συγκλονίζει η Πολύζου για την κακοποίηση από τον πατέρα της: «Οι εφιάλτες υπάρχουν για χρόνια»

Πηγή: eurokinissi

Η πρωταθλήτρια στίβου Μαρία Πολύζου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και την κακοποίηση που δέχτηκε από τον ίδιο της τον πατέρα όταν ήταν 11 ετών.

 

Η Μαρία Πολύζου εξομολογείται για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια πώς:

«Μεγάλωσα στην Πάτρα. Είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά ήμουν και ένα παιδί που μόνο του κατάφερνε να βρει διέξοδο και φως στο τούνελ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στα 11, όταν κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου, δεν σκέφτηκα να μιλήσω σε κάποιον. Δε νομίζω πως ένα παιδί μπορεί να μιλήσει εύκολα. Πόσo μάλλον για το 1980 που συνέβη σε εμένα. Ένα παιδί που κακοποιείται, παθαίνει σοκ. Παγώνει. Παγώνει ο κόσμος όλος.

«Με βοήθησε ο αθλητισμός»

«Δεν κινείται ο κόσμος. Εκεί έχουμε ένα εσωτερικό παγόβουνο που πρέπει το παιδί κάποια στιγμή να καταφέρει να το κινητοποιήσει. Σε αυτό εμένα με βοήθησε ο αθλητισμός. Μου έδωσε τη δική μου ελευθερία και διέξοδο, την θεραπεία μου. Αυτή η ιστορία δεν είναι κάτι που περνάει εύκολα. Οι εφιάλτες υπάρχουν για χρόνια. Απλά κάποια στιγμή πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου και να τα αφήσεις πίσω όλα αυτά», ανέφερε σε άλλο σημείο η πρωταθλήτρια στίβου. 

#ΑΘΛΗΤΡΙΑ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ_ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FDyein8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη