Θεσσαλονίκη: «Σκοτώθηκαν» για...τη μάσκα, εικόνες ντροπής σε λεωφορείο (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: «Σκοτώθηκαν» για...τη μάσκα, εικόνες ντροπής σε λεωφορείο (βίντεο)

Ο καβγάς σημειώθηκε  μεταξύ οδηγού κι επιβάτη σε δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, στην Θεσσαλονίκη, όταν ο πρώτος ζήτησε από τον δεύτερο να φορέσει τη μάσκα του. 

Άγριος καβγάς σημειώθηκε σε δρομολόγιο του ΟΑΣΘ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια για μια...μάσκα

«Σηκώθηκε και τον χτύπησε»

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας ανέβηκε σε λεωφορείο χωρίς να φορά μάσκα, όπως οι υπόλοιποι επιβάτες. Όταν ο οδηγός, ως όφειλε, του ζήτησε να φορέσει μάσκα, τότε εκείνος του επιτέθηκε και απείλησε ακόμη και να τον χτυπήσει με μπουκάλι. 

«Οι επιβάτες παρακολουθούσαν έντρομοι»

Όταν ο οδηγός έκανε παρατήρηση στον επιβάτη και του ζήτησε να φορέσει μάσκα, ο άνδρας σηκώθηκε από τη θέση του, τον πλησίασε και τον χτύπησε.

Οι δυο τους δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, με τους υπόλοιπους να παρακολουθούν έντρομοι και κάποιοι να καταγράφουν το περιστατικό.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΜΑΣΚΑ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ #ΟΔΗΓΟΣ #ΕΠΙΒΑΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KwBJvEr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη