-->

Επική ιστορία με πιτσιρικά και Μπουφίλιου: «Δεν είστε πολύ γνωστή, σας γκούγκλαρα και μου έβγαλε Νατάσα... Θεοδωρίδου» (βίντεο)

Επική ιστορία με πιτσιρικά και Μπουφίλιου: «Δεν είστε πολύ γνωστή, σας γκούγκλαρα και μου έβγαλε Νατάσα... Θεοδωρίδου» (βίντεο)

Σε συνέντευξή της η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφίλιου μοιράστηκε μία ιστορία με ένα συμμαθητή του αδερφού της.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου το πρωί της Πέμπτης (08/09). Η γνωστή ερμηνεύτρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα απίθανο περιστατικό με έναν συμμαθητή του μικρού της αδερφού.

«Πρέπει να σου πω ένα πάρα πολύ αστείο περιστατικό. Είναι ένας πιτσιρίκος, συμμαθητής του (αδερφού μου). Έρχονται όλα τα κοριτσάκια να με αγκαλιάσουν και να βγάλουμε φωτογραφία, κι αυτός με κοίταζε πολύ διερευνητικά. Και μου λέει "κυρία, γιατί δεν κάνετε κανένα ντουέτο με κανέναν γνωστό καλλιτέχνη, να γίνετε κι εσείς γνωστή;".

Του λέω "είμαι ήδη γνωστή" και μου λέει "δεν είστε και τόσο γνωστή". Τον ρώτησα αν με έχει γκουγκλάρει και μου λέει "σας γκούγκλαρα κυρία, έγραψα Νατάσσα και μου βγήκε πρώτα Θεοδωρίδου"», είπε χαρακτηριστικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 4ο λεπτό του βίντεο:

#ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SEaXCyU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->