«Αν έχεις νευράκια υπάρχουν και γιατροί»: Απίστευτος καυγάς Πορτοσάλτε - Κυρίτση (βίντεο)

«Αν έχεις νευράκια υπάρχουν και γιατροί»: Απίστευτος καυγάς Πορτοσάλτε - Κυρίτση (βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση, με αφορμή την εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ περί αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ.

«Μπορούμε να συζητήσουμε;» ρώτησε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον κ. Κυρίτση να του απαντά: «μπορείς να περιμένεις να τελειώσω;». «Ησύχασε. Αν έχεις νευράκια υπάρχουν και φάρμακα, υπάρχουν και γιατροί» σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Κυρίτση να τον ρωτά «τι εννοείς;» και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να του εξηγεί «αν έχεις νεύρα να πας σε γιατρό. Μην χιμάς».

Όταν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «συμμορία που κυβερνάει και δίνει 500 εκατ. ευρώ στους φίλους του Πορτοσάλτε», ο Δημήτρης Οικονόμου αντέδρασε: «Μπορεί να λέμε μια κυβέρνηση συμμορία; Βρίζεις και τον λαό έτσι» είπε με τον Γιώργο Κυρίτση να απαντά «αν δεν σου αρέσει μην με καλέσεις ξανά, αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που λέω. Ο Άρης Πορτοσάλτε τόνισε ότι «αναλαμβάνει να δείξει πόσο τραμπούκος είναι». «Τέσσερις με έναν και είμαι εγώ τραμπούκος» είπε τότε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Στη συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μίλησε για «το παραμύθι που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» και την «μπαρουφολογία Τσίπρα» ο κ. Κυρίτσης απαντά «παραμύθια λες εσύ, μπαρουφολογία λες εσύ, αφού με διέκοπτες, σε διακόπτω κι εγώ».

#ΚΑΥΓΑΣ #ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ #ΤΣΑΚΩΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eHxtl8s
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη