-->

Λαμία: Μαθήτρια «έσβησε» περιμένοντας σε κοντέινερ νοσοκομείου – Ευθύνες σε γιατρούς αποδίδει το πόρισμα


Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λαμία, όταν 14χρονη μαθήτρια «έσβησε» περιμένοντας επί τριμίση ώρες σε κοντέινερ νοσοκομείου, που ήταν χώρος υποδοχής για ασθενείς με covid.

Μάλιστα, ευθύνες σε συγκεκριμένους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας αποδίδει το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το θάνατο της 14χρονης μαθήτριας.

Η 14χρονη πέθανε περιμένοντας βοήθεια στο κοντέινερ του νοσοκομείου, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα αν οι δύο γιατροί είχαν ενεργήσει διαφορετικά η νεαρή κοπέλα θα είχε σωθεί.

Σύμφωνα και με τη δικηγόρο της 14χρονης, Σοφία Σταυράκη, επιρρίπτονται σοβαρότατες ευθύνες σε γιατρούς του νοσοκομείου Λαμίας για το θάνατο της 14χρονης.

Επιπλέον, τονίζει ότι:

«Και σε συνδυασμό με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις των τεχνικών μας συμβούλων και τη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσει η οικογένεια θα προκύψουν ευθύνες και για περαιτέρω ιατρικό προσωπικό».

Η 14χρονη νοσούσε με κορωνοϊό από τις 29 Νοεμβρίου και οι γονείς της ακολουθήσαν τις οδηγίες παιδιάτρου με φαρμακευτική αγωγή.

Συγκλονισμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού είχε μιλήσει στον Alpha:

«Ήταν σε καραντίνα. Τα συμπτώματα ήταν ελαφριά.

Το θέμα είναι ότι πάθαινε ανακοπές συνέχεια. Ξαφνικά επιδεινώθηκε, μέσα σε δύο μέρες».

Επιπλέον, σύμφωνα με τον πατέρα η 14χρονη δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ούτε και ο ίδιος.

Το πόρισμα της ΕΔΕ για το θάνατο της 14χρονης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, η οποία τις επόμενες ημέρες θα ελέγξει την υπόθεση ποινικά με τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στη διάθεση της δικαιοσύνης, μαζί με τις πραγματογνωμοσύνες των ιατροδικαστών που όρισε η οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->