Ληστεία «μαμούθ» στη Γλυφάδα, μιλούν γείτονες στο Dnews (εικόνες, βίντεο)

Ληστεία «μαμούθ» στη Γλυφάδα, μιλούν γείτονες στο Dnews (εικόνες, βίντεο)

Γείτονες της 55χρονης στη Γλυφάδα, που βίωσε έναν πολύ άγριο εφιάλτη, μιλούν στο Dnews για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας. 

Για μία πολύ ήσυχη και ήρεμη γειτονιά κάνουν λόγω οι γείτονες της 55χρονης η οποία έπεσε θύμα στα χέρια αδίστακτων ληστών, τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Γλυφάδα, οι οποίοι αφού την ακινητοποίησαν, την απείλησαν ότι αν δεν τους πει πού είναι τα χρήματα και τα κοσμήματα στο σπίτι της, θα την σκοτώσουν!

«Κάθε βράδυ με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε κάποιος έχει μπει στο γκαράζ, βλέπω φωτιές. Χθες βρήκα επτά κλήσεις. Σήμερα δεν έχω επικοινωνήσει καθόλου μαζί της. Όλες οι ντουλάπες είναι ανοιχτές, τα πράγματα είναι όλα έξω, στο γκαράζ ενώ στο σπίτι κάτω που έμενε η μητέρας της δεν έχουν πειράξει τίποτα. Το σπίτι έχει πάρα πολλές κάμερες», αναφέρει ο μάστορας που έχει η 55χρονη.

Οι δύο δράστες, εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και όπως κατέθεσε η ίδια της απέσπασαν 100.000 ευρώ μετρητά και κοσμήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, από το χρηματοκιβώτιο.

Από την πλευρά της, γειτόνισσα της 55χρονης κάνει λόγο για στοχευμένο χτύπημα, καθώς όπως λέει είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

list.glyf.4

«Είναι ήρεμη γειτονιά δεν έχουμε ξανά ακούσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ίσως να ήταν στοχευμένο. Δεν αντιληφθήκαμε τίποτα το βράδυ», ανέφερε στο Dnews.

Γνώριζαν τους χώρους του σπιτιού;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν ξαναπάει με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι της 55χρονης, καθώς φάνηκε να γνωρίζουν τους χώρους του σπιτιού.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ στα πλαίσια της έρευνας εξετάζονται και οι κάμερες ασφαλείας.

lis.glyf

Δείτε βίντεο με τις μαρτυρίες των γειτόνων:

{https://www.youtube.com/watch?v=euc-InIqKXI}

{https://www.youtube.com/watch?v=gX2VgQoG_Vg}

#ΓΛΥΦΑΔΑ #ΛΗΣΤΕΙΑ #ΣΠΙΤΙ #ΓΕΙΤΟΝΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/nS0k9t5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη