EuroBasket 2022: Η ώρα του μεγάλου τελικού και η μάχη για το χάλκινο μετάλλιο

EuroBasket 2022: Η ώρα του μεγάλου τελικού και η μάχη για το χάλκινο μετάλλιο

Φτάσαμε στο τέλος του δρόμου για το EuroBasket 2022, με την Γαλλία και την Ισπανία να κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα είναι ο επόμενος «βασιλιάς» της Ευρώπης. Σκληρή μάχη θα δώσουν για την τρίτη θέση Γερμανία και Πολωνία.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Απόψε (18/9) το βράδυ θα μπει ο επίλογος στο EuroBasket 2022, με την Ισπανία και την Γαλλία να κοντράρονται στον τελικό της διοργάνωσης (21:30, ΕΡΤ1).

Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του EuroBasket ετοιμάζονται για έναν τελικό που -πριν ξεκινήσει η διοργάνωση- περίμεναν ελάχιστοι. Σε όλο αυτό το ταξίδι όμως, τόσο η Ισπανία όσο και η Γαλλία έδειξαν χαρακτήρα και θα διεκδικήσουν την κορυφή της Ευρώπης.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η οικοδέσποινα Γερμανία θα αντιμετωπίσει την έκπληξη του θεσμού, Πολωνία (18:15, ΕΡΤ3) στον μικρό τελικό, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο.

#EUROBASKET_2022 #ΓΑΛΛΙΑ #ΙΣΠΑΝΙΑ #ΓΕΡΜΑΝΙΑ #ΠΟΛΩΝΙΑ #ΜΠΑΣΚΕΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/389w1y2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη