Formula 1: Ο Alonso μοίραζε «φακελάκια» στους μηχανικούς για να κερδίσει τον Hamilton

Πηγή: formula1.com

Κύμα αντιδράσεων έφερε η αποκάλυψη πρώην μηχανικού της βρετανικής ομάδας, πώς ο Alonso «μοίραζε» φακελάκια γεμάτα με μετρητά για να κερδίσει τον Hamilton.

 

Marc Priestley, ο οποίος εργαζόταν εκείνη την περίοδο στη McLaren, αποκάλυψε ότι ο  Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1,  F. Alonso μοίραζε «φακελάκια» γεμάτα με μετρητά στους μηχανικούς της ομάδας με σκοπό να κερδίσει με οποιονδήποτε τρόπο ένα προβάδισμα έναντι του rookie το 2007 L. Hamilton.

O Ισπανός είχε ήδη κατακτήσει δύο παγκόσμιους τίτλους και παρά το γεγονός ότι θα περίμενε κανείς να επικρατήσει και μάλιστα με ευκολία της ενδοοικογενειακής μάχης, τα βρήκε σκούρα απέναντι στο L. Hamilton, ο οποίος πραγματοποιούσε την πρώτη του εμφάνιση στην Formula 1.

Σύμφωνα με τον Marc Priestley, τα καφέ «φακελάκια» που μοίραζε ο Alonso μέσω του μάνατζέρ του περιείχαν το πόσο των 1.500 ευρώ και κατέληγαν στους μηχανικούς που φρόντιζαν το μονοθέσιό του ώστε αυτοί να αποκτήσουν το έξτρα κίνητρο.

Η τακτική αυτή ωστόσο σύντομα έγινε αντιληπτή από την ομάδα της McLaren, η οποία και ανάγκασε τους παραλήπτες των φακέλων αυτών να δωρίσουν τα ποσά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

#ΦΑΚΕΛΑΚΙ #FORMULA_1 #ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KCs4o0N
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη