Παρουσίαση του προγράμματος “Safe Water Sports” στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού κολυμβητηρίου Λαμίας

Ο Δήμος Λαμιέων, σε συνεργασία με τους συλλόγους υγρού στίβου της πόλης, ανέλαβε πρωτοβουλία να παρουσιάσει το πρόγραμμα “Safe Water Sports”,  την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 , στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού κολυμβητηρίου  Λαμίας, από εξειδικευμένη ομάδα του “Safe Water Sports”.

               Παράλληλα με την παρουσίαση του προγράμματος θα υπάρχει και ενημέρωση για τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης σε γονείς και παιδιά. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης δεδομένου ότι το πρόγραμμα έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και μπορεί να πραγματοποιηθεί και στα σχολεία.

        Η παρουσίαση θα γίνει σε δύο φάσεις:

-          16:00 - 17:00  Παρουσίαση του προγράμματος σε προπονητές και εκπαιδευτικούς.

-          17:00 - 18:00 Παρουσίαση του προγράμματος σε αθλητές, παιδιά και γονείς. 

          Το Safe Water Sports είναι μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται από το 2015 με βασικό στόχο την πρόληψη των πνιγμών και των θαλάσσιων ατυχημάτων. Οι δράσεις του Οργανισμού αποσκοπούν στην ενίσχυση της ασφάλειας στο υδάτινο περιβάλλον (aquatic environment) σε συνεργασία με τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, καθώς και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, ιδιαίτερα των παιδιών και των νέων, πάνω στα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλειά τους στο νερό, τη θάλασσα, τα θαλάσσια σπορ και τις άλλες δραστηριότητες αναψυχής που γίνονται σε αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη