Times: «Συνεχίστε τις διακοπές σας σε αυτά τα 10 ελληνικά και... ήσυχα νησιά»

eurokinissi

Με μία νέα λίστα, οι Βρετανικοί Times παροτρύνουν τους αναγνώστες τους να συνεχίσουν τις διακοπές τους, να αποφύγουν τα πολυπληθή μέρη και να προτιμήσουν ελληνικά νησιά που προσφέρουν χαλαρωτικές στιγμές και θυμίζουν τη μαγεία της ελληνικής μυθολογίας.

Ο κατάλογος της βρετανικής εφημερίδας τοποθετεί την Άνδρο στην κορυφή για την αυθεντικότητα της, την εντυπωσιακή φύση, τους καλόκαρδους κατοίκους και τα μονοπάτια.

Η λίστα περιλαμβάνει τη Φολέγανδρο για τα ηλιοβασιλέματα, τη Νίσυρο για τη θέα στο ηφαίστειο, τη Σύρο για πολιτιστικές αναζητήσεις και το Μεγανήσι για γαλήνιες αποδράσεις.

Τον «δεκάλογο» των ήρεμων προορισμών, σύμφωνα με τους Times, συμπληρώνουν η Αλόννησος για την άγρια φύση, η Μήλος για τα μοναδικά τοπία, η Πάτμος για τις πανέμορφες παραλίες και το μυστηριακό κλίμα της, το Αγκίστρι για εκδρομές και τα Κύθηρα για το ειδυλλιακό περιβάλλον τους.

«Έχουμε ξεκινήσει μια διαρκή και οργανωμένη προσπάθεια εξωστρέφειας, καθώς η Άνδρος προσφέρει στην μετά-Covid εποχή όσα αναζητά ο Έλληνας αλλά ξένος ταξιδιώτης όπως δραστηριότητες στη φύση, ένα μείγμα ερημικών και οργανωμένων παραλιών και προπάντων, αυθεντική φιλοξενία. Μετά από μία ικανοποιητική σεζόν, οι τουριστικές ροές συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

«Η έντονη θρησκευτικότητα, τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO μαζί με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος δημιουργούν ένα συνδυασμό εμπειριών που δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους ταξιδιώτες από Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργα υποδομής, τουριστικές δράσεις και πολιτιστικές πρωτοβουλίες εμπλουτίζουν το αφήγημα μας και συμβάλλουν στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας,» επισημαίνει ο δήμαρχος Πάτμου, Λευτέρης Πέντες.

#TIMES #ΔΙΑΚΟΠΕΣ #ΕΛΛΑΔΑ #ΝΗΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sHZ1Qxw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη