Γροθιά στο στομάχι: Βρέθηκε άστεγο ανήλικο παιδί που κοιμόταν στο δρόμο, τι ζήτησε από το Χαμόγελο του Παιδιού

Γροθιά στο στομάχι: Βρέθηκε άστεγο ανήλικο παιδί που κοιμόταν στο δρόμο, τι ζήτησε από το Χαμόγελο του Παιδιού

Σοκάρει η είδηση για άστεγο ανήλικο παιδί. Εντοπίστηκε τα ξημερώματα να κοιμάται έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πάτρα. Αμεση η κινητοποιήση των Αρχών, μετά από καταγγελία πολίτη.

Γροθιά στο στομάχι η εικόνα ενός ανήλικου παιδιού που εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα Δευτέρα 21/11/2022, να κοιμάται στο μάρμαρο, έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην Πάτρα.

Περαστικός περί τις 5.30μμ ενημέρωσε τον Σύλλογο το «Χαμόγελο του Παιδιού», άνθρωποι του οποίου έσπευσαν στο σημείο και περιέθαλψαν με τη συνδρομή της Αμεσης Δράσης Πατρών σύμφωνα με το pelop.gr. Ο μικρός μεταφέρθηκε αρχικά στο 2ο Ασυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια με εισαγγελική εντολή και συνοδεία υπαλλήλων του «Χαμόγελου» στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε! αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Σύλλογος.

Οπως εγινε γνωστό από τη διερεύνηση των αρχείων βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση. Από την Αστυνομία υπήρξε η ενημέρωση πως η μητέρα του παιδιού, είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές. Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου.

#ΠΑΤΡΑ #ΑΣΤΕΓΟΣ #ΑΝΗΛΙΚΟΣ #ΧΑΜΟΓΕΛΟ_ΤΟΥ_ΠΑΙΔΙΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ulUEfr8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη