Δύσκολο έργο με Έσπερο στη Λαμία έχει η Νίκη


Τη μία από τις δύο αήττητες ομάδες του 3ου ομίλου στη Β’ Εθνική μπάσκετ καλείται να αντιμετωπίσει η Νίκη. Ο λόγος για τον Έσπερο Λαμίας, ο οποίος φιγουράρει μόνος στην κορυφή με ρεκόρ 6-0 έχοντας πίσω του τον Βίκο Ιωαννίνων, ο οποίος επίσης μετρά μόνο νίκες, αλλά έχει κάνει ρεπό.

Ρεπό είχε και το βολιώτικο συγκρότημα την περασμένη Κυριακή και βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Η συνέχεια είναι δύσκολη, με πιο χαρακτηριστικό το ματς που θα γίνει σήμερα στις 17.00 στο «Χαλκιοπούλειο». Παρόλα αυτά οι «κυανόλευκοι» θα πάνε στη Λαμία για να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Για το συγκεκριμένο ματς αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Παναγιώτη Σπανόπουλου, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Παναγιώτης Σπανόπουλος και Στη διάθεση του Βολιώτη τεχνικού βρίσκονται οι: Δημήτρης Τσεσμετζίδης, Χρήστος Σούλης, Αλέξης Ανδρεόγλου, Άρης Βερτζάγιας, Παναγιώτης Ζησόπουλος, Θανάσης Σιπητάνος, Αποστόλης Κωστούλας, Δήμος Κουτσομπόρης, Θανάσης Κουτίνας, Γεράσιμος Δελεντζές, Χρυσόστομος Μόκας, Βασίλης Βρεττάς, Βαγγέλης Τουτουντζόγλου, Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Αντώνης Ψιλοβίκος, Νίκος Παπαδόπουλος, Νανζίφ Αρίστον Ιντό και ίσως ο Παναγιώτης Σπανόπουλος.

Το πρόγραμμα

Δόξα Λευκ.-Τρίκαλα Μπ.
Φίλιππος Βερ.-ΑΓΣ Ιωαννίνων
Έσπερος Λαμ.-Νίκη
Ολυμπιακός-Ναύαρχος Βότσης
Βίκος Ιωαν.-Αναγέννηση Κ.
Ρεπό: Πρωτέας Γρεβενών

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη