ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μύλος» με την πληρωμή στις αγροτικές επιδοτήσεις - Πάνε πίσω οι ενστάσεις της εξισωτικής αποζημίωσης

intime

Πάνε πίσω οι ενστάσεις για τις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς λόγω τεχνικού προβλήματος παίρνουν παράταση από τις 13 για τις 22 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων για την χορήγηση της εξισωτικής αποζημίωσης, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σύμφωνα με τον οργανισμό η τροποποίηση της ημερομηνίας αποφασίστηκε, λόγω τεχνικού προβλήματος στο Πληροφοριακό Σύστημα.

Οι ενστάσεις αφορούν στους πίνακες που είχαν εκδοθεί στις 25 Νοεμβρίου με τους εγκεκριμένους και απορριπτόμενους για την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης.

Η υποβολή των ενστάσεων γίνεται στην πλατφόρμα https://ift.tt/k3mMsR7 του κυβερνητικού νέφους.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει την υποβληθείσα προσφυγή του όσες φορές το επιθυμεί, εντός της δεκαήμερης προθεσμίας υποβολής ενδικοφανών προσφυγών, ενώ η φόρμα υποβολής της ενδικοφανούς προσφυγής είναι προσωποποιημένη και εμφανίζει ανά υπομέτρο τους κωδικούς απόρριψης που αφορούν το συγκεκριμένο χρήστη.

Υπογραμμίζεται ότι οι χρήστες που έχουν υποβάλει αίτηση ένταξης και έχουν απορριφθεί σε παραπάνω από ένα υπομέτρο, πρέπει να υποβάλουν ενδικοφανή προσφυγή για κάθε υπομέτρο χωριστά.

Αναφέρεται τέλος πως η ενδικοφανής προσφυγή αφορά σε επαναξιολόγηση της αίτησης ενίσχυσης μέσω της ισχύουσας διαδικασίας και σε ένσταση κατά ενός ή περισσοτέρων κωδικών απόρριψης.

#ΟΠΕΚΕΠΕ #ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ_ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ #ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ_ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ #ΠΛΗΡΩΜΕΣ #ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Qd17G0q
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη