Τα 10 πιο υγιεινά αθλήματα για να εξασκηθείτε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο άθλημα ή ψάχνετε περισσότερες πληροφορίες για τα αγαπημένα σας παιδικά χρόνια; Τα αθλήματα αυτής της λίστας έχουν χαμηλό κίνδυνο τραυματισμού και υψηλή απόδοση στη σωματική και ψυχική υγεία. Υπενθυμίζοντας ότι εκτός από την εξάσκηση αυτών των αθλημάτων, μπορούμε επίσης να στοιχηματίσουμε σε αυτά ως μορφή ψυχαγωγίας και για να κερδίσουμε χρήματα, ιστότοποι όπως το Betshop εισοδοσ προσφέρουν εύκολους τρόπους για να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας, να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε σήμερα.


Εδώ είναι τα 10 καλύτερα από τον συγγραφέα του Health Fitness Revolution και του ReSYNC Your Life, Samir Becic:


Κολύμβηση: Η κολύμβηση είναι ένα απολύτως εκπληκτικό άθλημα για την καρδιά σας. Είναι επίσης μια δραστηριότητα χαμηλού στρες. Σας κρατά σε ένα υγιές σωματικό βάρος, βελτιώνει την ικανότητα των πνευμόνων και χτίζει μυς και καίει θερμίδες. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να κολυμπήσετε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου σε μια εσωτερική πισίνα.


Τένις: Μια ώρα τένις καίει 600 θερμίδες, ταιριάζοντας το τρέξιμο και το ποδήλατο ως μία από τις καλύτερες αερόβιες δραστηριότητες. Όλα τα μικρά σπριντ, πίβοτ, κούνιες και σερβίς στο τένις διοχετεύουν επίσης τη δύναμή σας και απαιτούν από εσάς να ασκήσετε ενέργεια σε σύντομες αλλά δυνατές εκρήξεις.


Κωπηλασία: Το HFR έχει αναφέρει τα σχεδόν ατελείωτα οφέλη για την υγεία της κωπηλασίας, που κυμαίνονται από αποτελεσματική απώλεια βάρους, χαμηλό κίνδυνο τραυματισμού και αυξημένη μυϊκή δύναμη. Η κωπηλασία μπορεί να γίνει μέσα σε κωπηλατική μηχανή ή, μετά από κάποια εξάσκηση, έξω.


Σκουός: Το Forbes έχει ανακηρύξει το σκουός το #1 πιο υγιεινό άθλημα στον κόσμο για πολλά χρόνια. Καίει θερμίδες, αυξάνει την αερόβια φυσική κατάσταση, αυξάνει την ευελιξία, χτίζει δύναμη και δύναμη και βελτιώνει τον συντονισμό χεριού-ματιού.


Μπάσκετ: Το μπάσκετ δεν είναι μόνο ένα απίστευτα κουραστικό παιχνίδι, αλλά ενισχύει και την υγεία σας σε πολλά επίπεδα. Η έρευνά μας δείχνει ότι αυξάνει τη χωρική επίγνωση, προάγει την ικανότητα λήψης αποφάσεων, μειώνει το άγχος, βοηθάει πάρα πολύ στο συντονισμό και χτίζει αυτοπεποίθηση. Για κάθε ώρα ανταγωνιστικού μπάσκετ, ένα άτομο 165 λιβρών μπορεί να περιμένει να κάψει περίπου 600 θερμίδες, ενώ ένα άτομο 250 λιβρών μπορεί να κάψει έως και 900 θερμίδες.


Ποδηλασία: Η τυπική ποδηλατική περίοδος είναι τον Μάιο και τον Ιούνιο, όπου πραγματοποιούνται εκατομμύρια εκδηλώσεις και αγώνες κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Maillot Jaune για να μπείτε σε αυτό το υπέροχο άθλημα. Τα μαθήματα ποδηλασίας είναι διασκεδαστικά και διαθέσιμα παντού. Το ποδήλατο είναι ένας τρόπος χαμηλών επιπτώσεων για να κάψετε θερμίδες, αλλά σας κάνει επίσης πιο χαρούμενους και ενδυναμώνει τον εγκέφαλό σας. Ο γιατρός. Ο Άρθουρ Κράμερ είπε για το ποδήλατο: «Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι μετά από μόλις τρεις μήνες, οι άνθρωποι που ασκούνταν είχαν τον όγκο του εγκεφάλου αυτών των τριών ετών νεότεροι».


Σκι αντοχής: Το σκανδιναβικό σκι καίει περισσότερες θερμίδες από οποιαδήποτε άλλη μορφή άσκησης ή αθλητισμού - έως και 1.122 θερμίδες την ώρα για έντονη ορειβασία! Οι σκιέρ είναι επίσης περίπου 40% πιο fit από τα άτομα με φυσική κατάσταση, γεγονός που υποδηλώνει ότι η προπόνηση για ολόκληρο το σώμα που παρέχεται από το σκι αντοχής είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.


Τρέξιμο: Το τρέξιμο δεν είναι απλώς ένα άθλημα για νέους: όσοι τρέχουν τακτικά έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν απώλεια οστών και μυών καθώς γερνούν με τον ίδιο ρυθμό με εκείνους που δεν τρέχουν τακτικά ή δεν τρέχουν καθόλου. Τα οστά μεγαλώνουν και γίνονται πιο δυνατά ως απάντηση στις σωματικές απαιτήσεις. Είναι επίσης εξαιρετικό για την ψυχική και γενική φυσιολογική υγεία. Το τρέξιμο προκαλεί απελευθέρωση ενδορφινών για την παραγωγή του περίφημου "runner's high".


Βόλεϊ: Σερβίρετε! Το βόλεϊ κάνει τη λίστα με τα πιο υγιεινά αθλήματα γιατί αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό, αυξάνει την ευκινησία, ενισχύει τον συντονισμό και βελτιώνει τη διάθεση, ω, και επίσης καίει πολλές θερμίδες. Η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ αναφέρει ότι ένα άτομο μπορεί να κάψει από 90 έως 133 θερμίδες κατά τη διάρκεια ενός μισάωρου παιχνιδιού μη-αγωνιστικού, μη-βόλεϊ στην παραλία, ανάλογα με το βάρος του ατόμου, ενώ ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι βόλεϊ καίει από 120 έως 178 θερμίδες.


Γυμναστική: Η γυμναστική απαιτεί από τους αθλητές να είναι ευέλικτοι, δυνατοί και σε εξαιρετική φόρμα. Κάθε φορά που ένας γυμναστής μπαίνει στο γυμναστήριο, καλείται να χρησιμοποιήσει όλες τις πνευματικές και σωματικές του ικανότητες για να κερδίσει τον αγώνα. Αυτό συμβαίνει γιατί η συμμετοχή στη γυμναστική δεν προσφέρει μόνο σωματικά οφέλη. Είναι ευεργετικό για τη βελτίωση της συγκέντρωσης και της πνευματικής εστίασης. Η γυμναστική επιτρέπει στα παιδιά να σκέφτονται μόνα τους, να διεγείρουν τη φαντασία τους και να λύνουν προβλήματα με ασφάλεια.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη