Λαμία: Η μεταγραφή του Γιούρκα, ο Πίτι και ο τελικός

Σε ποια μεταγραφή έβαλε το χέρι του ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και γιατί προσελήφθη ο Πίτι στη Λαμία.

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Λαμία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μπορεί αυτό να μην έφτανε για να πανηγυρίσει τη νίκη, αλλά πήρε έναν βαθμό που στην πορεία ίσως αποδειχτεί πολύτιμος.

Εκείνο που κόστισε ήταν το γρήγορο γκολ που δέχτηκε. Έβγαλε αντίδραση, έψαξε την ανατροπή και υπήρξαν κάποια ενθαρρυντικά σημάδια μετά από καιρό.

Ένα από αυτά δεν ήταν η εμφάνιση του Γκοράνοφ. Ο Βούλγαρος έκανε σοβαρό λάθος στη φάση του 0-1, ενώ στο 80′ αποβλήθηκε. Έχασε κι άλλους πόντους τη στιγμή που έχει ήδη γίνει η μεταγραφή του Αμπαντά για τη συγκεκριμένη θέση. Πιθανότατα το ντεμπούτο του τελευταίου δεν θα αργήσει. Για βασικός αποκτήθηκε ούτως ή άλλως.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και στη συνέχεια εκείνος με τον Λεβαδειακό. Λόγω της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός. Έτσι το βλέπουν τουλάχιστον οι διοικούντες με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Γι’ αυτό επέστρεψε ο Πίτι στη Λαμία

Εν τω μεταξύ, οι μεταγραφές συνεχίζονται. Η Λαμία έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά και δεν θα σταματήσει. Το βάρος έχει πέσει στο κέντρο της άμυνας και θα αποκτηθεί και ένας παίκτης ακόμα για μπροστά από τη στιγμή που ο Μποάκι αποχώρησε.

Παρεμπιπτόντως, μία από τις χειμερινές προσθήκες ήταν και ο Γιάννης Νικοπολίδης. Το deal πιστώνεται στον Παύλο Τοπίδη, μάνατζερ και του Σάββα Παντελίδη (σ.σ. και συνδετικού κρίκου στο deal του Αμπαντά), αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι έβαλε το χέρι του και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Έχοντας πια γίνει μία οικογένεια με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου είπε κι εκείνος μία καλή κουβέντα, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον γιο του άλλοτε συμπαίκτη του.

Ο Νικοπολίδης jounior ήταν μία από τις έξι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Πολύ κοντά βρίσκεται και ο επόμενος, επομένως, εύλογα μπορεί κανείς να αναρωτηθεί γιατί επέστρεψε ο Πίτι στη Λαμία. Από τα μέσα Νοεμβρίου είχαμε αποκαλύψει πως υπάρχουν σκέψεις επαναδραστηριοποίησής του. Αυτό επιβεβαιώθηκε και ο Ισπανός γύρισε σε γνώριμα λημέρια.

Χρέη τεχνικού διευθυντή θα έχει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, αλλά ο καθένας καταλαβαίνει πως δεν προλαβαίνει να παίξει σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά για τώρα. Εξ αρχής, άλλωστε, δεν προσελήφθη τόσο γι’ αυτό. Το σκεπτικό της διοίκησης ήταν άλλο.

Θεωρούν πως έχει την προσωπικότητα ώστε να εμπνεύσει τους παίκτες και να φέρει πιο κοντά ειδικά τους Λατίνους. Μπορεί να βάλει το λιθαράκι του στο κομμάτι της ψυχολογίας, ενώ είναι και δεδομένη η εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Οι διοικούντες θεωρούν πως στη μάχη της σωτηρίας ο καθένας μπορεί κάπως να βοηθήσει και γι’ αυτό του ζητήθηκε να επιστρέψει.

sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη