Εύα Καϊλή: «Αγκαλιά» με την κόρη της μετά από ένα μήνα - Δείτε το βίντεο

EUROKINISSI.GR

Μετά από περίπου ένα μήνα, η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, συναντήθηκε με την κόρη της. 

Την ευκαιρία να συναντήσει την δύο ετών κόρη της είχε σήμερα η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, που παραμένει υπό κράτηση στις γυναικείες φυλακές Χάρεν στις Βρυξέλλες, κατηγορούμενη για πρωταγωνιστική συμμετοχή στο γνωστό σκάνδαλο Qatargate, που συνταράσσει το Ευρωκοινοβούλιο.

Στις 17:20 ώρα Ελλάδας ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, πέρασε το κατώφλι της φυλακής συνοδεύοντας την εγγονή του για την πρώτη συνάντηση της με τη μητέρα της από την ημέρα που η κα Καϊλή συνελήφθη και κρατείται.

Η κυρία Καϊλή είχε καταθέσει δια των συνηγόρων της αίτημα να της επιτραπεί να συναντήσει την δύο ετών κόρη της, το οποίο και έγινε δεκτό από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου και σήμερα το απόγευμα η συνάντηση αυτή έγινε γεγονός.

Να θυμίσουμε, ότι προηγούμενα αιτήματα της κ. Καϊλή είχαν απορριφθεί εξαιτίας τις ελλείψεις υπαλλήλων στις φυλακές λόγω των εορτών.

Για την συνάντηση των κρατουμένων, με τα παιδιά τους απαιτείται, κατά το βελγικό πρωτόκολλο, η παρουσία ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου και δύο ψυχολόγων. 

Δηλώσεις κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Ο δικηγόρος της κ. Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε αναφέρει προ ημερών ότι πιθανότατα η καθυστέρηση της συνάντησης της ευρωβουλευτού με το παιδί της, να ήταν ένας τρόπος «πίεσης» προς την ίδια, για να ομολογήσει.

«Πέρασε από το μυαλό μου ότι πιέζουν την Καϊλή να ομολογήσει για αυτό δεν την άφηναν να δει το παιδί της»

«Δεν ισχύει ότι η Εύα Καϊλή δεν ήθελε να δει το παιδί της. Εγώ μεταφέρω τη φωνή της Εύας Καϊλή. Η επίσημη πληροφορία που είχαν δώσει είναι ότι πρόκειται για μια νέα φυλακή η οποία δεν έχει στελεχωθεί επαρκώς. Είναι σε απεργία πολλοί υπάλληλοι της φυλακής και ακριβώς γι'αυτούς τους λόγους δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα επί του παρόντος να συναντήσει το παιδάκι της, γιατί είναι και άλλες κρατούμενες που έχουν προτεραιότητα στα παιδιά. Αυτά ακούγαμε».

#ΕΥΑ_ΚΑΙΛΗ #ΦΥΛΑΚΕΣ #ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/g7QqNWs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη