Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι πολιτικοί που βρίσκονται στη Μητρόπολη για το «τελευταίο αντίο»

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι πολιτικοί που βρίσκονται στη Μητρόπολη για το «τελευταίο αντίο»

Από το πρωί της Δευτέρας στη Μητρόπολη για το «ύστατο χαίρε» στον τέως βασιλιά βρέθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου - δίπλα από τη Μητρόπολη Αθηνών - έφτασε λίγο πριν τις 10:00 της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Υπό τις επευφημίες εκατοντάδων πολιτών - κάποιοι από τους οποίους κρατούν ελληνικές σημαίες, λάβαρα και φωτογραφίες - ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του προσκύνησε τη σορό του τέως βασιλιά, κίνηση άλλωστε την οποία είχε προαναγγείλει από την Κυριακή μέσω του περιβάλλοντός του.

5780747

Μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό στη Μητρόπολη βρέθηκαν κι οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, αλλά και ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη θέα του Αντώνη Σαμαρά, κάποιοι ξεκίνησαν να ψέλνουν τον εθνικό ύμνο και να φωνάζουν συνθήματα «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς».

Λίγο μετά τις 11:30 την εμφάνιση του έκανε και ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο οποίος ωστόσο δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση αλλά παρίσταται ιδιωτικά.

5780883

Νωρίτερα στη Μητρόπολη βρέθηκε και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που είναι βαφτισιμιά του τέως βασιλιά, ενώ φορό τιμής απέτισαν ακόμη ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

5780753

WhatsApp Image 2023 01 16 at 10.06.21

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εκπροσωπούν επίσημα την κυβέρνηση στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Κατά την άφιξή τους στη Μητρόπολη, ωστόσο, δέχθηκαν τις αποδοκιμασίες του πλήθους.

Ακόμη στη Μητρόπολη βρέθηκε ο Νίκος Νικολόπουλους, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

apso

#ΤΕΩΣ_ΒΑΣΙΛΙΑΣ #ΒΑΣΙΛΙΑΣ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ #ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ #ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ #ΑΝΤΩΝΗΣ_ΣΑΜΑΡΑΣ #ΑΝΝΑ_ΜΙΣΕΛ_ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ #ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8F4wUfB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη