Αυτή η ταινία ήταν η μοναδική αποτυχία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

EUROKINISSI.GR

Συνέντευξη έδωσε ο Μάκης Δελαπόρτας και - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποκάλυψε ποια ήταν η μοναδική αποτυχία της σε όλα τα χρόνια της καριέρας της αλλά και ποιο ήταν το παράπονό της.

«Έφυγε με την πίκρα»

«Η ταινία "Το ταξίδι" ήταν η μοναδική αποτυχία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Αυτή η ταινία ήταν μια από τις αποτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και αυτό γιατί ήταν η μοναδική ταινία που η ίδια πέθαινε στο τέλος. Δεν υπάρχει άλλη ταινία που η Αλίκη πέθαινε. Εκεί που ήθελε να κάνει την ανατροπή και να κάνει μια δραματική ταινία. Η Αλίκη έφυγε με την πίκρα ότι ο χώρος δεν την δέχτηκε ως μεγάλη ηθοποιό. Νομίζω ότι μετά από 40 χρόνια αυτή η γυναίκα είχε το δικαίωμα να κάνει και κάποια αποτυχία», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται και οι ουρές ήταν απίστευτες. Όμως από την πρώτη εβδομάδα, οι ουρές της πρώτης παράστασης συναντούσαν τη δεύτερη, όπου τους έλεγαν να μην μπουν μέσα γιατί η Αλίκη πεθαίνει και έτσι η ουρά διαλυόταν. Ξαφνικά λοιπόν, η ταινία δεν έκανε εισιτήρια», πρόσθεσε.

Επίσης, μιλώντας για τον Θανάση Βέγγο ανέφερε: «Το φιλμ το εμφάνιζαν στο Παρίσι κι ήταν πολύ ακριβό. Αυτή ήταν η καταστροφή του Βέγγου. Έκανε μόνος του τις παραγωγές και γύριζε την κάθε σκηνή 30 φορές ενώ οι ταινίες του έσκιζαν κι έκανα πάνω από 500.00ο εισιτήρια. Ήταν τελειομανής. Τώρα οι 30 φορές δεν θα σήμαιναν τίποτα, παρά μόνο κούραση στους ηθοποιούς. Τότε όλο το φιλμ πεταγόταν κι έτσι ο Βέγγος έπεσε έξω. Μέχρι το τέλος της ζωής του πλήρωνε. Είπε την τελευταία καταπληκτική ατάκα μπροστά στο κοινό ότι στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί».

#ΑΛΙΚΗ_ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ #ΑΠΟΤΥΧΙΑ #ΜΑΚΗΣ_ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ #ΤΑΙΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mZ0A7qS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη