Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα κρίνεται η πρόκριση στην τετράδα σε «Βικελίδης», με αλλαγές η ΑΕΚ στις Σέρρες

Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα κρίνεται η πρόκριση στην τετράδα σε «Βικελίδης», με αλλαγές η ΑΕΚ στις Σέρρες

Σήμερα Τετάρτη 25 και αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, στο... 50/50 φαίνεται πως είναι το ζευγάρι του Άρη με τον Ολυμπιακό, καθώς στα άλλα δύο, η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Πιο αναλυτικά, Άρης και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι για τρίτη φορά σε διάστημα λίγων ημερών. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νικητές από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τις δύο προηγούμενες, με σκορ 1-0 και «λυτρωτές» τους Γιώργο Μασούρα (σε πρωτάθλημα) και Γκάρι Ροντρίγκες (σε κύπελλο), αντίστοιχα.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Θεσσαλονικείς έχουν άλλη δυναμική, όπως είχε αποδειχθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Super League (2-1 με ανατροπή). Οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Άλαν Πάρντιου ίσως αποδειχθούν κομβικές, αλλά και ο Μίτσελ Γκονζάλες έχει τα δικά του... θέματα να λύσει στους Πειραιώτες.

Παράλληλα δε θα αγωνιστεί ο Μαντσίνι, ο οποίος είναι με το 1,5 πόδι στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται ο παίκτης να είναι και στην αποστολή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το «τριφύλλι»... αντιμετωπίζει δυσκολίες από την επανέναρξη των υποχρεώσεων έπειτα από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να χαθεί διαφορά οκτώ βαθμών στο πρωτάθλημα, ενώ και στο Κύπελλο η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της ήττας με 2-0 στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πάρει για τα καλά το «πάνω χέρι» έναντι των «πράσινων», μετά και το 3-0 στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή (22/1).

Η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Πανσερραϊκό κι αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Ματίας Αλμέιδα να κάνει rotation στον επαναληπτικό των Σερρών κόντρα στα «λιοντάρια» που «προελαύνουν» στον Α' Όμιλο της Super League 2.

Στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία καλείται να διαχειριστεί και το 2-1 με το οποίο επιβλήθηκε του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πρώτο ματς, αλλά και τη διαφορά των δυο κατηγοριών που τη χωρίζει από την αντίπαλό της.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

17:30 Δημοτικό Στάδιο Σερρών, Πανσερραϊκός - ΑΕΚ (0-3)

19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης - Ολυμπιακός (0-1)

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

17:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία - Απόλλων Παραλιμνίου (2-1)

19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (0-2)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν ως εξής:

Νικητής ΑΕΚ - Πανσερραϊκός VS Νικητής Ολυμπιακός - Άρης

Νικητής Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία VS Νικητής ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

*Σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

#ΚΥΠΕΛΛΟ_ΕΛΛΑΔΟΣ #ΠΡΟΚΡΙΣΗ #ΑΡΗΣ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΑΕΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΠΑΟΚ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8RsbSHB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη