Έρχονται ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας, το Super Cup Ιταλίας και την Premier League

INTIME

Οι αγώνες των Κυπέλλων κυριαρχούν στο πρόγραμμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στα μέσα της εβδομάδας.

Στο Κύπελλο Ελλάδας διεξάγονται την Τετάρτη οι πρώτοι προημιτελικοί. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:30) και Ολυμπιακός-Άρης (19:00). Στα άλλα 2 ζευγάρια η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAPArena(17:30) τον Πανσερραϊκό και ο Απόλλων Παραλιμνίου φιλοξενεί (14:00) τη Λαμία.

Στην Ιταλία ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Κυπέλλου, με το αυριανό παιχνίδι Νάπολι-Κρεμονέζε (22:00) και τα ματς της Πέμπτης, Αταλάντα-Σπέτσια (16:00), Λάτσιο-Μπολόνια (19:00) και Γιουβέντους-Μόντζα (22:00).

Ενδιάμεσα, την Τετάρτη (21:00), στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, γίνεται ο τελικός του SuperCup, το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ.

Επαναληπτικοί αγώνες για την πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας

Στην Αγγλία διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες του 3ου γύρου του Κυπέλλου, στα ζευγάρια που δεν αναδείχτηκε νικητής στα πρώτα ματς, καθώς και 2 παιχνίδια για την PremierLeague.

Την Τετάρτη (22:00) παίζουν η Κρίσταλ Πάλας με την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ και την Πέμπτη (22:00) διεξάγεται το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (22:00).

Στο Κύπελλο Ισπανίας, από αύριο έως την Πέμπτη, γίνονται οι 8 νοκ άουτ αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Ξεχωρίζει το ματς της Πέμπτης (22:00) Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης.

Για όλα τα ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, μεταξύ άλλων, για το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/NoGoal.

Οι προσφορές του Pamestoixima.grμε ενισχυμένες αποδόσεις

Στα παιχνίδια της PremierLeagueΚρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ, καθώς και στη σημερινή αναμέτρηση της SuperLeagueΙωνικός-Βόλος, το Pamestoixima.grπροσφέρει και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.grμε ενισχυμένες αποδόσεις.

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα που έχουν ενισχυμένες αποδόσεις στους σημερινούς αγώνες των πρωταθλημάτων Ελλάδας, Ιταλίας και Ισπανίας:

  • Ιωνικός-Βόλος (19:30): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30' – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Έμπολι-Σαμπντόρια (21:45): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40' – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Κάντιθ-Έλτσε (22:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30' – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
#ΚΥΠΕΛΛΟ_ΕΛΛΑΔΟΣ #PREMIER_LEAGUE


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/O3EcynC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη