
Ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε για την ανταπόκριση που είχε ο κρατικός μηχανισμός μετά την «εισβολή» της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».
Συγκεκριμένα αναφερόμενος στην ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε τα εξής:
«Η χώρα ήταν λειτουργική. Υπήρξαν οργανωμένες διακοπές για να αποφύγουμε ευρύτερα δυνατά προβλήματα. Υπήρξε προετοιμασία, υπήρξε πλήρης συντονισμός, οι πολίτες είδαν διαφορές σε σχέση με τον παρελθόν.
Διδασκόμαστε από τα λάθη μας και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να είναι ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο ο κρατικός μηχανισμός», απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου σε ερώτηση για την διαχείριση της κακοκαιρίας από την κυβέρνηση.
Για τη δήλωση του Νίκου Φίλη να κλείσουν τα παιδιά τις οθόνες και να παίξουν με το χιόνι, ο κ. Οικονόμου απάντησε πως «η τεχνοφοβία, τα σύνδρομα ωθούν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αυτές τις τοποθετήσεις».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα όλα, πως είναι πρόοδος για τη χώρα να έχει αυτά τα εργαλεία και επανάλαβε πως πρόκειται για διατύπωση τεχνοφοβική.
Σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε σε σχετική ανακοίνωση του συγκεκριμένου υπουργείου και σε δηλώσεις του κ. Τάκη Θεοδωρικάκου.
from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/jiqmBQP
via IFTTT