-->

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κανονικά τα σχολεία τη Τρίτη στο Περιστέρι, τι θα γίνει στην υπόλοιπη Αττική

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κανονικά τα σχολεία τη Τρίτη στο Περιστέρι, τι θα γίνει στην υπόλοιπη Αττική

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 7/2 τα σχολεία στο Περιστέρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που αναμένεται να επιβεβαιωθούν τα σχολεία σε βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική θα παραμείνουν και αύριο κλειστά.

Κανονικά η λειτουργία βρεφονηπιακών, σχολείων, εργαστηρίων, ΚΔΑΠ & αθλητικών χώρων, στις 7/2/2023 στον Δήμο Περιστερίου.

Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 θα λειτουργήσουν κανονικά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), τα εργαστήρια δημιουργίας, τα ΚΔΑΠ, καθώς και οι αθλητικοί χώροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμένεται να επιβεβαιωθούν, η Περιφέρεια Αττικής εισηγείται να παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη τα σχολεία της βορειοδυτικής και βορειοανατολικής Αττικής.

Στην υπόλοιπη Αττική ανάλογα με τις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία, θα λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις σχολικές μονάδες από τους Δήμους.

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ #ΣΧΟΛΕΙΑ #ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ #ΑΤΤΙΚΗ #ΧΙΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rQnmuE9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->