Πέθανε ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης Φίλιππος Τσιμπόγλου

Πέθανε ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης Φίλιππος Τσιμπόγλου

Απροσδόκητα έφυγε από τη ζωή σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια, ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Σε ανακοίνωση , ο πρόεδρος και τα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του:

«Ο Φίλιππος Χ. Τσιμπόγλου εργάστηκε ακούραστα και ανάλωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος. Ο πρόεδρος, τα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου και όλο το προσωπικό της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια. Η Εθνική Βιβλιοθήκη θα τιμήσει τη μνήμη του Φίλιππου Τσιμπόγλου, όπως του αξίζει. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 από τον Ι.Ν. Αγ.Κων/νου του Νεκροταφείου Ζωγράφου».

#ΕΘΝΙΚΗ_ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ #ΦΙΛΙΠΠΟΣ_ΤΣΜΠΟΓΛΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SbRFrIO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη