Σοκ στη Μαγνησία: Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος στο κρεβάτι του από τον αδελφό του

Σοκ στη Μαγνησία: Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος στο κρεβάτι του από τον αδελφό του

Ένας άνδρας ηλικίας 85 ετών βρέθηκε νεκρός, σήμερα, σε καλύβι λίγο έξω από τις Πινακάτες Μαγνησίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος άνδρας ζούσε μόνος στο καλύβι, χωρίς ρεύμα και θέρμανση, σύμφωνα με το gegonota.news.

Από άγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε φωτιά και βρήκε τραγικό θάνατο μόνος και αβοήθητος.

Βρέθηκε απανθρακωμένος πάνω στο κρεβάτι του, από τον αδελφό του σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο εκτιμάται ότι ο θάνατός του είχε επέλθει τουλάχιστον δυο 24ωρα νωρίτερα.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

#ΜΑΓΝΗΣΙΑ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ #ΘΑΝΑΤΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TcKsRxk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη