-->

«Ράγισαν και οι πέτρες» στην ταφή του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι συγκλονιστικοί γονείς και τα δάκρυα πολιτικών (Φωτορεπορτάζ)

«Ράγισαν και οι πέτρες» στην ταφή του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι συγκλονιστικοί γονείς και τα δάκρυα πολιτικών (Φωτορεπορτάζ)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η ταφή του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Οι σκηνές που διαδραματίσθηκαν στην ταφή του αδικοχαμένου «ιπτάμενου» από την Αρκαδία ήταν σπαρακτικές με τους γονείς του να λυγίζουν λέγοντας το τελευταίο «αντίο» στον γιο τους.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

Η μητέρα κοιτούσε αδυνατόντας να πιστέψει πως δεν θα δει ξανά τον λεβέντη της, ενώ η οδύνη στο πρόσωπο του πατέρα Κώστα Τουρούτσικα ήταν εμφανής με τον ίδιο να φωνάζει «είσαι ψηλά αγόρι μου».

Εμφανώς συγκινημένος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος π[ου ξέσπασε σε λυγμούς.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

Πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς του υποσμηναγού ακολούθησαν την πομπή από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη, όπου νωρίτερα έλαβε χώρα η εξόδιος ακολουθία, έως το χωριό Πικέρνι για την ταφή.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

Μεταξύ άλλων, στην ταφή παραβρέθηκαν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι), Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, βουλευτές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και απόστρατοι και εν ενέργεια αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

Αφού ολοκληρώθηκε η ταφή, άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας έριξε βολές στον αέρα ενώ ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

Παρόντες στην τελετή ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

Στεφάνι κατέθεσε στο μνήμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ ο αρχηγός ΓΕΑ παρέδωσε το ξίφος και τη σημαία.

ΚΗΔΕΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

ΚΗΔΕΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥ

#PHANTOM #ΜΑΡΙΟΣ_ΜΙΧΑΗΛ_ΤΟΥΡΟΥΤΣΙΚΑΣ #ΚΗΔΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eCjoXTz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->