Λουτσέσκου: Θα ήταν καλύτερο να είχαμε παίξει με τη Λαμία

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για το επερχόμενο ματς του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη αλλά και εκείνο για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος που δεν έγινε ποτέ.

Στην Τρίπολη θα παίξει αύριο (13/2) ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε πως δεν ήταν υπέρ της ομάδας του η αναβολή της πρόσφατης αναμέτρησης με τη Λαμία για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος. «Για τη δυναμική της ομάδος θα ήταν καλύτερα να είχε γίνει το παιχνίδι με τη Λαμία, απλά πρέπει να το αποδεχθούμε γιατί συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ενας επιπλέον λόγος που θα ήθελα να μην είχε αναβληθεί το παιχνίδι είναι ότι θα υπήρχε η ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί στα προηγούμενα ματς να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε το κίνητρο όλων των ποδοσφαιριστών σε υψηλό επίπεδο επομένως ήθελα να γίνει το παιχνίδι με τη Λαμία», σχολίασε σχετικά στη Nova.

Και μετά ρωτήθηκε για το θέμα της νοοτροπίας που στάθηκε μετά το ντέρμπι των Θεσσαλονικιών με τον Ολυμπιακό. «Ο χρόνος τα διορθώνει όλα αυτά και οι συζητήσεις μέσα στα αποδυτήρια και η ανάλυση όλων όσων κάνουμε ή δεν κάνουμε σωστά. Επίσης, είναι σημαντικό να αντιληφθούμε πώς μπορούμε να λειτουργούμε καλύτερα σε κάποιες καταστάσεις. Μετά το τέλος του αγώνα δεν μίλησα για κακή νοοτροπία μίλησα για εγωισμό. Πολλές φορές ξέρετε ο εγωισμός δεν είναι κακό πράγμα γιατί πολύ απλά μπορεί ένας ποδοσφαιριστής μέσα σε ένα αγώνα να προσπαθήσει να δώσει μία λύση για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό πολλές φορές οδηγεί σε λάθος απόφαση ενώ μπορεί να έχεις δίπλα σου τη σωστή αυτά όλα διορθώνονται μέσα από αναλύσεις και συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές μου και φυσικά τα διορθώνει όλα ο χρόνος».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην επιστροφή του Τάισον. «Φυσικά και είναι πολύ θετική η επιστροφή του Τάισον. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις, είναι έμπειρος και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι μπροστά στην εστία είναι σαν να έχει κρύο αίμα, καθαρό μυαλό».

gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη