Ολυμπιακός: Εκτίει με Λαμία ο Εμβιλά


Ο Ολυμπιακός επέλεξε να δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Γιαν Εμβιλά στο εκτός έδρας παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με την Λαμία.

Ο Μίτσελ αποφάσισε να μην έχει στην διάθεσή του τον Γάλλο αμυντικό μέσο στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λαμία στην 23η στροφή του πρωταθλήματος, αφού τον δήλωσε εκεί για να εκτίσει την ποινή του.

Ο Γιάν Εμβιλά δέχθηκε μία κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γ.Καραϊσκάκης» την περασμένη αγωνιστική, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε τελικά με ανατροπή κα σκορ 2-1, και συμπλήρωσε έτσι τέσσερις κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να πρέπει να χάσει ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών έκρινε πως το καλύτερο για τους «ερυθρολεύκους» ήταν αυτό να συμβεί στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη