Κατερίνα Καινούργιου: «Το τι βρισίδι έφαγα… Μου έγραφαν cougar, MILFάρα… »

Κατερίνα Καινούργιου: «Το τι βρισίδι έφαγα… Μου έγραφαν cougar, MILFάρα… »

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα σχόλια που της έστειλαν μετά το τέλος της εκπομπής με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τον τενόρο Βασίλη Κούρτη.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με όσα ανέφερε, έλαβε σειρά μηνυμάτων που κατέκριναν την κίνησή της να κάνει κοπλιμέντα στον τενόρο Βασίλη Κούρτη, ο οποίος είχε βγει σε απευθείας σύνδεση στον αέρα του Super Κατερίνα.

«Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… αυτό σημαίνει bullying. Μου έγραφαν: cougar, MILFάρα… δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί: τι ωραίο παιδί είσαι; Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στο κλείσιμο της εκπομπής της εμφανώς ενοχλημένη.

#ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #ΤΕΝΟΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fNGpask
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη