Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στα γραφεία του κόμματος Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στα γραφεία του κόμματος Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη

Στα χέρια των τουρκικών Αρχών βρίσκεται ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στα γραφεία του «Καλού Κόμματος» της Μεράλ Ακσενέρ, στην Κωνσταντινούπολη, το πρωί της Παρασκευής.

 

Όπως ανακοίνωσε μέσω social media ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, μερικές ώρες μετά την επίθεση.

Στέλεχος του κόμματους της Ακσενέρ ανέβασε φωτογραφία με τη σφαίρα που διαπέρασε την πρόσοωψη του κτηρίου που στεγάζει τα γραφεία του «Καλού Κόμματος».

{https://twitter.com/ibrahim_ozkan61/status/1641711065858711552?s=20}

«Άσε τις σφαίρες στην άκρη κι έλα να σε αντιμετωπίσω!»

«Ο άντρας που θα τρόμαζε τη Μεράλ Ακσενέρ δεν γεννήθηκε ακόμη», σχολίασε η Ακσενέρ προσερχόμενη στα γραφεία του κόμματός της στο Μερτέρ.

Αν φοβάμαι κανέναν εκτός από τον Θεό, ο Θεός να με καταραστεί. Δεν φοβάμαι, κύριε Ρετζέπ! Είστε ο πρόεδρος. Είστε υπεύθυνος για την προστασία της τιμής, της αξιοπρέπειας και της ασφάλειας όλων. 

«Άσε τις σφαίρες στην άκρη, αν τολμάς να έρθεις, έλα να σε αντιμετωπίσω!» ανέφερε νωρίτερα σε tweet της η Ακσενέρ.

#ΑΚΣΕΝΕΡ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ #ΕΚΛΟΓΕΣ #ΕΡΝΤΟΓΑΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Y3mkKwu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη