-->

Όσκαρ Πιστόριους: Απορρίφθηκε το αίτημά του για αποφυλάκιση υπό όρους

Όσκαρ Πιστόριους: Απορρίφθηκε το αίτημά του για αποφυλάκιση υπό όρους

Ο πρώην Ολυμπιονίκης δρομέας Όσκαρ Πιστόριους δεν αποφυλακίζεται υπό όρους, παρά το αίτημά του. 

Η επιτροπή αναστολών αποφάσισε ότι ο Πιστόριους θα μπορεί να υποβάλει εκ νέου αίτηση τον Αύγουστο του 2024, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο σωφρονισμού της Νότιας Αφρικής. Το συμβούλιο επικαλέστηκε μια νέα διευκρίνιση σχετικά με την ποινή του Πιστόριους που εκδόθηκε από το Ανώτατο Εφετείο της Νότιας Αφρικής πριν από τρεις ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το αποτέλεσμα ήταν έκπληξη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αλλά υπήρξε νομική διαμάχη σχετικά με το πότε ο Πιστόριους θα πρέπει να αιτηθεί αναστολή. Αρχικά καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αλλά η υπόθεση πέρασε από μια σειρά εφέσεων προτού ο Πιστόριους καταδικαστεί τελικά σε 13 χρόνια και πέντε μήνες φυλάκιση για φόνο το 2017.

Οι σοβαροί παραβάτες πρέπει να εκτίσουν τουλάχιστον το ήμισυ της ποινής τους για να είναι επιλέξιμοι για αναστολή στη Νότια Αφρική.

#ΟΣΚΑΡ_ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ #ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ #ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/EyUwNZg
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->