«Σκάστε όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»: Ξεσπά η θεία του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι

INTIME

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον μοναδικό επιζών από το πρώτο βαγόνι μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, δίνουν οι γιατροί. Ήδη έχουν προχωρήσει σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι. Η ανάρτηση της θείας του.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο, ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο επιβατικό τρένο του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ο Ι.Γ., φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών του ΑΠΘ, είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του τρένου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο νεαρός φοιτητής φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του νεαρού διατηρεί επιχείρηση εκτυπώσεων στον Βόλο. Η θεία του, σε ανάρτησή της στα social media, έγραψε: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…». «Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι» τόνισαν οι γιατροί, οι οποίοι δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι. Ο 20χρονος πολυτραυματίας ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει. Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης, καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

#ΤΕΜΠΗ #ΤΡΕΝΑ #ΒΑΓΟΝΙ #ΓΟΝΕΙΣ #ΝΕΚΡΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HWvriO0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη