ΟΠΕΚΑ: Διορθώνει το «λάθος» στα αναπηρικά επιδόματα με νέες πληρωμές την Παρασκευή

ΟΠΕΚΑ: Διορθώνει το «λάθος» στα αναπηρικά επιδόματα με νέες πληρωμές την Παρασκευή

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου ο ΟΠΕΚΑ διορθώνει το λάθος της τελευταίας πληρωμής, πιστώνοντας στους δικαιούχους των αναπηρικών επιδομάτων τα υπόλοιπα που τους αντιστοιχούν μετά το μπάχαλο του Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου θα γίνει η απόδοση των ορθών ποσών στους 128. 257 δικαιούχους των αναπηρικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ - που αντίκρισαν στην τελευταία πληρωμή μικρότερα ποσά, με τη διαφορά σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνά και τα 100 ευρώ.

Ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει πως το τεχνικό πρόβλημα που διαπιστώθηκε στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αναντιστοιχίες ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων, έχει επιλυθεί.

Η έκτακτη καταβολή των ορθών ποσών θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο κάθε δικαιούχος.

#ΟΠΕΚΑ #ΠΛΗΡΩΜΕΣ #ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ_ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΠΟΣΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aV3tYzG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη