Δεν έχει πατήσει καν τα 18 του χρόνια αλλά έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βασίλης Κοντονίκος πραγματοποίησε τη δεύτερη επαγγελματική του συμμετοχή κόντρα στον ΠΑΟΚ και το Gazzetta σας παρουσιάζει ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ της Λαμίας αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου για το μέλλον.
Η Φθιώτιδα φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές της με τα περισσότερα χωριά να προσφέρουν σπάνιες εικόνες που θυμίζουν πίνακα… ζωγραφικής. Ανάμεσα σε αυτά, είναι και η Αγία Παρασκευή Λαμίας. Μόλις έξι χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Λαμίας και με κατοίκους που από το 1991 μέχρι σήμερα δεν έχουν ξεπεράσει τους 1.000 μόνιμους.
Ανάμεσα στα παιδιά που ήρθαν στη ζωή από το 2001 και μετά, ήταν και ο Βασίλης Κοντονίκος. Ένα αγόρι που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά project των ακαδημιών της Λαμίας τα τελευταία χρόνια και μία από τις περιπτώσεις που αναμένεται να απασχολήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο μέλλον.
Το Gazzetta σας συστήνει τον 17χρονο επιθετικό που μπήκε ως αλλαγή κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Novibet Κύπελλο Ελλάδας, εντυπωσιάζει με την Κ19 παρότι είναι μικρότερος και δείχνει όλο το μέλλον να είναι στα πόδια του.

