Πρέβεζα: Πήγαν για φορολογικό έλεγχο αλλά βρήκαν πιστόλι με σφαίρες

Πρέβεζα: Πήγαν για φορολογικό έλεγχο αλλά βρήκαν πιστόλι με σφαίρες

Ελεγκτές της Εφορίας πήγαν για φορολογικό έλεγχο σε επιχείρηση στην περιοχή της Πρέβεζας αλλά βρήκαν... πιστόλι και σφαίρες!

Ειδικότερα, υπάλληλοι αρμόδιας υπηρεσίας διενεργούσαν φορολογικό έλεγχο σε επιχείρηση σε χωριό της Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια του οποίου όμως βρήκαν... όπλο! 

Ειδοποίησαν την Αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για πιστόλι διαμετρήματος 8mm, με γεμιστήρα με έξι φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι τα παραπάνω ανήκαν σε έναν από τους δύο ημεδαπούς που ήταν στην εν λόγω επιχείρηση: έναν υπάλληλο του καταστήματος, ενώ η ύπαρξή τους τελούσε σε γνώση του έτερου συλληφθέντα, υπεύθυνου της επιχείρησης.

Αμφότεροι συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων ενώ κατασχέθηκαν το πιστόλι και τα φυσίγγια.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

#ΠΙΣΤΟΛΙ #ΕΦΟΡΙΑ #ΠΡΕΒΕΖΑ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ #ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ_ΕΛΕΓΧΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/p2e4Xkz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη