-->

Κι όμως, ο Κάρολος και η Καμίλα θα πάνε Eurovision!

Κι όμως, ο Κάρολος και η Καμίλα θα πάνε Eurovision!

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλικήσύζυγος Καμίλα, θα «αποκαλύψουν» τα σκηνικά για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

Ο Κάρολος και η Καμίλα, σύμφωνα με δημοσίευμα του independent, θα ξεναγηθούν στην M&S Bank Arena και θα συναντήσουν τη Mae Muller, τη διαγωνιζόμενη του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και διάσημους παρουσιαστές και δημιουργικές ομάδες, ενόψει του διαγωνισμού τον επόμενο μήνα.

Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού αναμένεται να διεξαχθεί στις 13 Μαΐου, μια εβδομάδα μετά την τελετή στέψης.

Η Eurovision 2023 θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ, αφού το Ηνωμένο Βασίλειο επιλέχθηκε να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό για λογαριασμό της εμπόλεμης Ουκρανίας.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και 25 χρόνια.

Την Τετάρτη, τον Κάρολο και την Καμίλα θα συναντήσουν στην αρένα ο γενικός διευθυντής του BBC Tim Davie, η διευθύντρια περιεχομένου του BBC Charlotte Moore και ο διευθύνων σύμβουλος του BBC Eurovision 2023 Martin Green.

Στο φουαγιέ, θα συναντήσουν εκπροσώπους από το Διοικητικό Συμβούλιο του BBC, τα στούντιο του BBC και τη διευθύνουσα σύμβουλο της αρένας Faye Dyer.

Θα ξεναγηθούν στα παρασκήνια για να γνωρίσουν το προσωπικό παραγωγής, πριν κληθούν να φωτίσουν και να ζωντανέψουν την αρένα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τα σκηνικά του διαγωνισμού.

Το ζευγάρι θα γνωρίσει επίσης τους οικοδεσπότες της Eurovision Julia Sanina, Hannah Waddingham, Scott Mills και Rylan Clark, πριν συναντηθεί με τη φετινή συμμετέχουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Mae Muller, μαζί με τους παρουσιαστές του Blue Peter.

{https://twitter.com/MajestyMagazine/status/1649101849734135841?}

#EUROVISION_2023 #ΒΑΣΙΛΙΑΣ_ΚΑΡΟΛΟΣ #ΚΑΜΙΛΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/UhE7em2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->