Εκτέλεση 46χρονου στο Ρέθυμνο: Απομακρύνεται το σενάριο της βεντέτας

Aρχείου

Αποδυναμώνεται - όπως όλα δείχνουν - το σενάριο της βεντέτας, πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου. 

Στο ενδεχόμενο η δολοφονία να αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών προσανατολίζεται τώρα η ΕΛΑΣ, καθώς το θύμα είχε ποινικό παρελθόν, ενώ ερευνώνται και οι δοσοληψίες του με ανθρώπους της νύχτας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε χωματόδρομο που οδηγούσε στα χωράφια του.

Υπήρξαν σε πρώτη φάση φόβοι πως μπορεί να πρόκειται για βεντέτα, καθώς τα δύο αδέλφια του είχαν δολοφονηθεί στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο, θύματα βεντέτας ανάμεσα σε μέλη τριών οικογενειών, η οποία είχε αρχίσει από το 1994.

Ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει ενέδρα στο 46χρονο και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, με καραμπίνα στο κεφάλι. Ο άνδρας, ωστόσο, φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές για πληθώρα ποινικών αδικημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, ναρκωτικά, καταπατήσεις εκτάσεων.

«Το θύμα είχε ζήσει τραγικά γεγονότα που τον "σημάδεψαν" και καθόρισαν τη συμπεριφορά του. Είναι καιρός να σταματήσουν πια τα καπετανιλίκια», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

#ΡΕΘΥΜΝΟ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΒΕΝΤΕΤΑ #ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ #ΕΛΑΣ #ΚΡΗΤΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kF56AJG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη