-->

Βαρβάκειος: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 60χρονης - Είναι πρώην σύντροφός της

Βαρβάκειος: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 60χρονης - Είναι πρώην σύντροφός της

Πρόκειται για 42χρονο τοξικομανή - Ισχυρίστηκε ότι συνεπλάκησαν και εκείνη του επιτέθηκε με μαχαίρι

Στα χέρια του Ανθρωποκτονιών έπεσε ο «χασάπης της Βαρβακείου Αγοράς», που κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι την 60χρονη Ελληνίδα στην πλατεία Θεάτρου.

Ο 42χρονος, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, υποστήριξε ότι η 60χρονη κρατούσε το μαχαίρι και του επιτέθηκε, και στην προσπάθειά του να την αφοπλίσει τη χτύπησε εκείνος, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι επίσης τοξικομανής.

Βέβαια, αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει είναι τον αριθμό των χτυπημάτων αλλά και τη μανία, καθώς όπως διαπίστωσε ιατροδικαστής, η γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό.

Ο 42χρονος έμενε σε δομή αστέγων και τοξικομανών του ΚΕΘΕΑ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλη την πορεία που ακολούθησε από τη δομή έως τη Βαρβάκειο, από κάμερες καταστημάτων, όπως και την επιστροφή του.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως τον είχαν διώξει από τη δομή φιλοξενίας λόγω βίαιης συμπεριφοράς.

Η ταυτότητα της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή

Μια 60χρονη Ελληνίδα, παλιά γνώριμος των Αρχών, σεσημασμένη για χρήση ναρκωτικών, είναι η γυναίκα που βρέθηκε κατακρεουργημένη στην πλατεία Θεάτρου, πίσω απο τη Βαρβάκειο Αγορά. Η δύστυχη γυναίκα βρέθηκε βουτηγμένη σε λίμνη αίματος με κομμένο το λουράκι της τσάντας δίπλα της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στη Βαρβάκειο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ημεδαπής που τελέστηκε σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς. Για την υπόθεση συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός.

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, 23 Μαΐου 2023, σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς στην Αθήνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης είναι 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (25-05-2023) στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

#ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ #ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΝΕΚΡΗ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6HFxdCk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->