Τραγωδία στο Ηράκλειο: 79χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του - Βρέθηκε σφηνωμένος

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 79χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του - Βρέθηκε σφηνωμένος

Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε την Τετάρτη (24/5) στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με έναν άνθρωπο να χάνει με τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ekriti.gr, όλα συνέβησαν κατά πάσα πιθανότητα το απόγευμα όταν ένας 79χρονος άνδρας στο Γεράκι, έξανε αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το γεωργικό μηχάνημα τον καταπλάκωσε με συνέπεια ο άτυχος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 79χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, σφηνωμένος ανάμεσα στο τρακτέρ του και σε μία ελιά.

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για το Νίκο Κ., γνωστό ιδιοκτήτη ελαιουργείου.

#ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΤΡΑΚΤΕΡ #ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PxugTFv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη