Πέθανε η 95χρονη που χτύπησε αστυνομικός με τέιζερ στην Αυστραλία

Πέθανε η 95χρονη που χτύπησε αστυνομικός με τέιζερ στην Αυστραλία

Πέθανε η 95χρονη Αυστραλή, μία εβδομάδα αφού αστυνομικός χρησιμοποίησε εναντίον της taser στο οίκο ευγηρίας όπου ζούσε, ανακοίνωσε η αστυνομία.

 

Μια 95χρονη γυναίκα στην Αυστραλία, εναντίον της οποίας αστυνομικός χρησιμοποίησε τέιζερ, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις προηγούμενες ημέρες, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Η Κλέρ Νόουλαντ «πέθανε ήρεμα στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 19.00 περιστοιχισμένη από την οικογένεια και τους δικούς της», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας. Ο αστυνομικός που χτύπησε την ηλικιωμένη με το τέιζερ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για "κρίσιμο περιστατικό κατηγορίας 1", στην οποία συμμετέχει το τμήμα ανθρωποκτονιών.

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΤΕΙΖΕΡ #ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ #ΠΕΘΑΝΕ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1QUDIwr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη