-->

Λαμία: Εξετάζει Στρούγγη και Άλεξιτς


Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει στην ομάδα της Λαμίας, που τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Η Λαμία γλίτωσε τον υποβιβασμό στη Superleague 2 την τελευταία στιγμή και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας, ανακουφισμένοι από αυτή την εξέλιξη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Δύο από τα τελευταία ονόματα που μπήκαν στη λίστα των παικτών που εξετάζουν στη Λαμία είναι αυτά του Στέφανου Στρούγγη και του Κόστα Άλεξιτς.

Ο Στρούγγης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο και έπαιξε σε 13 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.  Ο Άλεξιτς, είναι ένας 25χρονος επιθετικός με καταγωγή από τη Σερβία, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο στον Ηρακλή της SuperLeague 2 και κατάφερε μέσα από 23 εμφανίσεις να σημειώσει 17 γκολ.

Όπως και να έχει, οι άνθρωποι της Λαμίας ψάχνουν να ενισχύσουν την ομάδα, για να δείξει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο τη νέα χρονιά, με το καλοκαίρι να αναμένεται «καυτό» όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->