Μήνυμα του Γιάννη Σαρακιώτη για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Μήνυμα συμπαράστασης με ευχές προς τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς απέστειλε ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων. Όπως επισημαίνει ο κ. Σαρακιώτης:

«Η έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων στα Επαγγελματικά και στα Γενικά Λύκεια της χώρας αποτελεί οπωσδήποτε μια μεγάλη δοκιμασία για τους μαθητές, μετά από χρόνια προσπαθειών και άοκνης μελέτης. Αποτελεί μία από τις πρώτες προκλήσεις του στίβου της ζωής. Μία μάχη, όπου η επιτυχία είναι ευχής έργον, αλλά και η αποτυχία είναι επίσης ένα σημαντικό δίδαγμα για τις πολλές ακόμη μάχες, που θα ακολουθήσουν. Άλλωστε, η εκπλήρωση των ονείρων απαιτεί δύναμη, προσήλωση στο στόχο και επιμονή. Εύχομαι στους μαθητές και υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται και παράλληλα, θα ήθελα να δώσω τα θερμά συγχαρητήριά μου στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς για την αμέριστη συμπαράστασή τους στα παιδιά!»

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη