Αναστολή συμβάσεων εργασίας στον κλάδο της γουνοποιίας τον Μάιο

eurokinissi

Από σήμερα 2 Μαΐου 2023, θα είναι διαθέσιμο το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ στις επιχειρήσεις – εργοδότες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της γουνοποιίας που πλήττονται από τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία για την υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον μήνα Μάιο 2023.

Ειδικά για συμβάσεις εργασίας εργαζομένων που τίθενται σε αναστολή κατά το χρονικό διάστημα από 1/5/2023 έως και 8/5/2023, οι υπεύθυνες δηλώσεις των επιχειρήσεων υποβάλλονται απολογιστικά εντός του χρονικού διαστήματος από 2/5/2023 έως και 8/5/2023.

Για συμβάσεις εργασίας εργαζομένων που τίθενται σε αναστολή από 9/5/2023 και εντεύθεν, ισχύει η προαναγγελία της αναστολής.

#ΣΥΜΒΑΣΗ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΑΝΑΣΤΟΛΗ_ΣΥΜΒΑΣΗΣ #ΓΟΥΝΟΠΟΙΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5SM6rDP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη