Άκυρο ρίχνει ο Νίκος Αλιβιζάτος στον Ηλία Κασιδιάρη

Άκυρο ρίχνει ο Νίκος Αλιβιζάτος στον Ηλία Κασιδιάρη

O καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος, «ρίχνει» στην πρόθεση του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη να κατέβει στις εκλογές στις 25 Ιουνίου,  ως ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής.

 

Θέση πήρε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος, σχετικά με την ανακοίνωση του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη, ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος στην Α' Αθηνών.

 Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ανακοίνωσή του επικαλείται τη γνωμοδότηση του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου. Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι «δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων».

Ο ίδιος τονίζει πως οι μεθοδεύσεις Κασιδιάρη «πρόκειται, στην πραγματικότητα για πολιτικό κόμμα. Είναι μια προφανής προσπάθεια να καταστρατηγηθούν οι απαγορευτικές ρυθμίσεις του πρόσφατου νόμου».

Η δήλωση Αλιβιζάτου

«Δεν νοείται συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων σε όλη τη χώρα. Πρόκειται, στην πραγματικότητα για πολιτικό κόμμα. Είναι μια προφανής προσπάθεια να καταστρατηγηθούν οι απαγορευτικές ρυθμίσεις του πρόσφατου νόμου».

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΝΙΚΟΣ_ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ #ΗΛΙΑΣ_ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XVwGtJr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη